Šumska torta
Kora:
-1 šolja oljuštenih badema
-½ šolje sitnog kokosovog brašna
-1 šolja grožđica
-2 kašicice agavinog sirupa
-prstohvat soli
Priprema:
Sve sastojke izradite u multipraktiku tako da se počnu formirati u kuglu. Dobivenu smesu rasporedite na dno kalupa za torte koji ste prethodno lagano namazali kokosovim uljem.
Krema:
-1 šolja indijskih oraščića
-½ šolje makadamija oraščića(ili običnih oraha)
-2 kašike kokos pulpe
-2 kašike agave sirupa
-1 šolja urmi
-1 kašika soka od limete
-2 šolje šumskog voća
Priprema:
Sve sastojke dobro izradite u blenderu i smesu rasporedite na koru. Tortu stavite u zamrzivač na 2 sata i ukrasite bobicama po želji. Pre posluživanja ostavite tortu neko vreme na sobnoj temperaturi da se odmrzne.
Posted on 24/07/2016, in Recepti, Zdrava Ishrana and tagged recepti, sirova ishrana, torte, vegan, zdrava ishrana, šumsko voće. Bookmark the permalink. Postavite komentar.
Postavite komentar
Comments 0