Ginseng (Žen Šen) za poboljšanje cirkulacije

Ginseng2А

-Ginseng je veoma dobro poznat kao biljka koja izgleda kao smežurani stari čovek, ali na organizam utiče tako da se osećate kao vitalni mladić. Njegov neugledni izgled lako može da zavara, jer su njegova lekovita svojstva toliko efektna da se već godinama proučava lekovitost i upotreba ginsenga u medicinske svrhe, a često ga preporučuju nutricionisti i lekari.

Postoje američka, kineska, sibirska i korejska vrsta ginsenga i svaki od njih ima svoja lekovita svojstva i instrukcije za upotrebu. Ipak, uz sve razlike zajedničko im je to da svi, zaista leče. Najčešći je onaj američki ginseng, koji se može svakodnevo koristiti za podizanje energije i bolju koncentraciju, ali je dobar i za mnoge druge probleme kao što su: anksioznost, menopauza, depresija, nesanica, noćne more, loša probava, PMS, kašalj. Ginseng je veoma dobar za poboljšanje cirkulacije i sjajan je za ljude koji imaju neke fizičke povrede, pa se često preporučuje od strane ortopeda. Ginseng neverovatno podiže kognitivne sposobnosti. Ako se osećate ošamućeno, ako često niste u stanju da se izrazite na pravi način, ovo je definitivno prava biljka za vas. Ginseng možemo naći u obliku čaja ili celog korena.

ginseng MALA

-Mnoga istraživanja su pokazala da ginseng snižava nivo šećera u krvi kod dijabetesa tip 2 kroz svoju sposobnost procesuiranja insulina. Zato, ako patite od ove bolesti ginseng ce vam u velikoj meri pomoci kod regulisanja secera u krvi i adekvatnog rada pankreasa koji  je inace jedna od najvaznijih zlezda celokupnog endokrinog sistema.Ginseng je takodje vrlo efektivan u regulisanju rada hormona ,uspostavlja hormonalnu ravnotezu narocito kod muskih osoba (sibirski zen sen je najbolji za ove probleme).Daje energiju poletnost i vitalnost celokupnom organizmu. Ova biljka će vam promeniti život, poboljšaće vam cirkulaciju, podići energiju, razbistriti um i izbalansirati šećere u organizmu.

Posted on 21/09/2013, in Lekovite Biljke and tagged , , , . Bookmark the permalink. 2 komentara.

  1. Znate li gde moze da se kupi sibirski zen sen? Da li cete ga imati u ponudi u obliku caja ili mozda tinkture? Hvala!

    • Sibirski zen sen se nabavlja iz inostranstva,imamo ga u ponudi u sklopu tinkture za muske hormone zvana „Muska formula’

      MUŠKA FORMULA – Biljna formula za poboljšanje rada muških polnih organa
      Dejstvo: Povećava proizvodnju sperme, pojačava erekciju, pomaže kod muškog steriliteta.
      Sastojci: Žen šen, sibirski žen šen, testerasta palma, sarsaparila, kola, đumbir.
      Cena: 990 din.

      Obican Zen Sen imamo u ponudi u okviru tinkture za prostatu

      PROSTATA – Biljna formula za poboljšanje rada prostate i mokraćnih kanala
      Dejstvo: Smanjuje noćno mokrenje, smanjuje pritisak na bešiku i pomaže boljem protoku urina.
      Sastojci: Testerasta palma, uva, tuja, kopriva, žen šen, sarsaparila, broćika.
      Cena: 990 din.

      Celokupnu ponudu tinktura imate izlozenu ovde na sajtu u meniju u okviru odeljka tinkture

Postavi komentar