Dr. Ričard Šulc i njegova zdravstvena Biblija leče neizlečivo!

lecenje

Knjiga koja je pre nekoliko meseci ugledala svetlost dana i u Srbiji Lečenje neizlečivih bolesti dr. Ričarda Šulca , objavljena u milionskon tiražu u Americi , izazvala je neočekivano pozitivan odjek – oboljeli od navodno neizlečivih bolesti su postali ponovo zdravi. U nastavku ćemo izneti nekoliko svedočanstava pacijenata koji su zahvaljujući njihovom upornošću i dr. Šulcu, stigli do izlečenja.

RAK JETRE KOJI JE METASTAZIRAO PO CELOM TELU

Zovem se Verica Pavlović. Prošle godine mi je otkriven rak jetre . Prošla sam kroz svu obimnu dijagnostiku koja je potvrdila bolest , a zatim krenula na standardnu ​​proceduru lečenja hemoterapijom . Osećala sam da mi je sve gore , ali svi su me uveravali da je to jedini mogući put ozdravljenja. Vreme je prolazilo , a meni je bilo sve gore .

Stanje se toliko pogoršalo da više nisam mogla biti u kući od bolova , pa sam kolima hitne pomoći prebačena u bolnicu u Novom Sadu . Nisam mogla ni jesti , ni piti , pa sam bila spojena na infuziju preko koje sam bila hranjena . Bila sam uverena da se veoma približio posljednji čas moga života .
A onda se desilo nešto neočekivano . U bolničku sobu je ušao moj suprug s novinama i knjigom u ruci . Bio je nasmejan , kao da se desilo nešto mnogo lepo . Nisam znala što se događa , a onda mi je na brzinu rekao da je otkrio način kako mogu ozdravim i da sada treba da napustimo bolnicu i idemo kući . Rekao je da nema vremena da mi sada objašnjava , i ja sam ga poslušala.
Dok smo se vozili kolima prema trgovačkom centru , rekao mi je da je preko časopisa “ Geopolitika “ saznao za dr. Ričarda Šulca i da je nabavio njegovu knjigu koja ga je oduševila , i uverila da ja mogu ozdravim . Rekao mi je da će me na kratko ostaviti u kafiću trgovačkog centra dok on ode da kupi sokovnik , i voće i povrće iz obližnjeg supermarketa .
Ja sam bila začuđena šta priča moj suprug , i u prvom trenutku sam pomislila da sanjam . Suprug je ubrzo stigao i rekao mi da odmah krećemo s terapijom koju je pročitao u knjizi . Ja sam bila toliko bolesna i umorna , da nisam mogla ni da pogledam šta u knjizi piše , ali sam prepustila suprugu da vodi moj život .
Čim smo došli kući on je iscedio sok od šargarepe , s jednom jabukom , i dao mi da popijem . Kako sam polako pila onaj sok , osećala sam kao da neka struja prolazi kroz moj organizam . Nisam stigla ni da popijem sok do kraja , a muž me je pozvao : “ Ženo , spremi se za kupanje . “ I dalje sam se čudila šta se to događa s njim , a suprug mi je nežno pomogao da se svučem i da uđem u kadu sa toplom vodom . Rekao mi je da ću trebati da ležim 15-20 minuta u kadi , i da za to vreme popijem oko pola litre toplog čaja . Primetila sam da je sve vreme gledao u knjigu o kojoj mi je pričao , ali nisam imala snage da ga zapitkujem o čemu se radi .
Dok sam ležala u kadi s toplom i pila topao čaj , suprug mi je hladnom krpom masirao čelo i dogrevao vodu da bude što toplija , a da se ne opečem . Nakon 20 minuta je ispustio vodu iz kade i istuširao me prohladnom vodom , zatim me obrisao peškirom , obukao mi pidžamu , preneo me u krevet , i “ ušuškao “ s nekoliko ćebadi . Osećala sam se kao mumija , ali sam u istom trenutku osetila kako bol , koji je do tada prožimao celo moje telo , počeo slabiti . Bilo je oko 19 sati , i ja sam od silne iscrpljenosti i umora zaspala .
Kada sam se probudila videla sam na zidnom satu da je 7:30 ujutro . Spavala sam “ u komadu “ skoro 12 sati , a ono što je bilo neverojatno , nisam osećala nikakve bolove . Suprug mi je prišao i pošto je primetio da mi je bolje , počeo je da mi priča kako je u “ geopolitici “ pročitao o dr. Šulcu , nabavio njegovu knjigu , i odmah krenuo primenjivati ​​na meni ono što je tamo pročitao . Dok smo tako pričali , zazvonio je poštar i doneo tinkture pravljene prema receptima dr. Schulza , koje je moj suprug dan ranije naručio .
Počela sam da primenjujem celi program izlečenja , koji je vodio “ učenik dr. Schulza “ – moj suprug , i svakoga dana se osećam sve bolje i bolje . Počela sam sve više da se krećem , a bolove osećam samo kad se iznerviram . Tako sam naučila lekciju da ne treba oko ničega da se nerviram jer “ stres je poljubac smrti “ .
Ovom prilikom želim zahvaliti uredništvu “ Geopolitike “ koje je pronašlo ovoj sjajnog čovjeka – dr. Schulza , i spasilo mi život .

OBOLJENJE ŠTITNE ŽLEZDE

Zovem se Dragana Radivojević . Šest mjeseci nakon porodjaja otkriven mi je povišen nivo holesterola . Koža mi je bila suva , a imala sam i probleme sa termoregulacijom – stalno mi je bilo hladno . Nakon kontrole u Kliničkom centru Beograd utvrđeno je da su mi hormoni štitnjače na donjoj granici . Data mi je dijagnoza “ Hashimoto tiroiditis „ , autoimuno oboljenje koje predstavlja konstantnu upalu štitne žlezde . Naime , antitela imunog sistema konstantno napadaju štitnu žlezdu i ona odumire , a hormoni koje ona proizvodi se sve manje i manje prave .
Zanimljivo je da je u vreme posta stanje moje štitne žlezde bilo malo bolje , ali kako je post prošao , a ja prešla na mrsnu hranu , stanje se pogoršalo . Doktorka mi je prepisala da pijem veštačke hormone koji predstavljaju zamenu za hormone koje moja štitna žlezda ne može lučiti , i rekla mi je da ću do kraja života morati da pijem taj lek . Ovaj lek sam pila pet meseci .
U to vreme sam saznala od prijatelja , koji čita “ Geopolitiku “ , za program lečenja neizlječivih bolesti , i za dr. Šulca koji uspešno primjenjuje ovaj program . Počela sam da primenjujem taj program tako što sam sama cedila sokove u sokovniku i krenula da čistim debelo crijevo i jetru , kao i da radim na jačanju imunog sistema . Konzumirala sam i drveni ugalj u malim količinama , kao i samljeveno laneno seme koje sam dodavala u ceđene sokove .
Na sokovima sam bila sedam dana , i za to vreme nisam osjetila nikakav gubitak energije , sve poslove u kući sam obavljala normalno . Nakon sedam dana prešla sam na sirovu biljnu hranu u kojoj su dominantne bile žitarice koje sam uveče potapala u vodu da nabubre. To su pre svega bili lečam, heljda, zob i pšenica . Onda sam te nabubrele žitarice mešala s mlevenim orašastim plodovima i dodavala voće. To mi je obično bio doručak, a za ručak sam voće zamenjivala povrćem prema sličnom receptu . Sve je bilo sirovo . Mahunarke sam takođe klijala , najviše sočivo. Između obroka sam pila flaširanu vodu , a za večeru sam jela samo voće .
Radila sam takođe i hidroterapiju , toplo-hladne tuševe , po jednu minutu , deset puta naizmenično, i stavljala sam obloge od ricinusovog ulja . Konzumirala sam tinkture prema receptima dr. Šulca .
Ubrzo sam prestala da pijem lek koji mi je doktorica prepisala i primetila sam da mi koža više nije suva , da mi se kosa i nokti regenerišu , i shvatila sam da je proces ozdravljenja daleko odmakao. Nije mi više bilo hladno .
Otišla sam na kontrolu i rezultati su bili jako dobri , svi u granicama normale . Antitiela su bila četiri puta manja, što je bio jasan dokaz da se bolest skoro potpuno povukla .
Dakle , ovdje nije bilo važno samo regulisati ishranu, već i sve druge stvari , kao što je praznik, da se spava na vreme, zatim izbegavanje stresa , podsticanje cirkulacije hidroterapijom i fizičkom aktivnošću , kao i ubrzavanje i podsticanje procesa izlečenja korišćenjem tinktura od lekovitog bilja .
Vrlo sam zahvalna listu “ Geopolitika “ što je narodu Srbije , preko dr. Šulca , otvorio prozor u nove vidike vezano za medicinu i zdravlje .

VODA U PLUĆIMA I DIJABETES

Zovem se Borko Pavlović i imam 75 godina . Već 20 godina sam dijabetičar i koristim injekcije insulina , a od pre par meseci otkrivena mi je voda u plućima koja mi je jako otežala život . Bilo je dana i noći kada sam mislio da neću preživeti , jer jednostavno nisam mogao disati . Bio sam na pregledima po svim poznatim klinikama u Beogradu , uključujući i WMA . Niko od njih nije mogao da mi pomogne . Bio sam otpušten kući i prepušten samom sebi .
Jedva sam uspeo da organizujem krsnu slavu i mislio sam da će to biti posljednji put u mom životu da okupljam rođake i prijatelje na slavi . Ali, onda me je Bog pogledao tako što mi je dobar prijatelj poklonio na slavi knjigu dr. Ričarda Šulca “ Lečenje neizlječivih bolesti “ koju je nabavio preko “ Geopolitike „. Čitajući knjigu počeo sam dobijati ​​novu energiju i volju za životom , i odmah sam pozvao prijatelja da mi nabavi sokovnik i da mi pomogne u primeni celog programa o kojem govori dr. Šulc . Nabavio sam i tinkture koje dr. Šulc preporučuje , i one mi nisu bile mnogo ugodne , pa sam ih mešao sa sokom i ubrzo video velika poboljšanja . Za samo šest dana terapije prema instrukcijama iz knjige mogao sam da šetam od Čuburskog parka do Slavije , i natrag , dakle oko pet kilometara , a samo pet dana pre toga jedva sam izlazio do supermarketa .
Ono što bih naročito želeo istaknuti jeste tretman s toplom kadom. Prvi put mi je bilo neugodno da ulazim u vrlo toplu vodu , da pijem pola litre toplog čaja , da se tuširam hladnom vodom , ali posle tog tretmana sam izbacivao velike količine sluzi i šlajma iz pluća , i osećao sam se mnogo dobro . Iako se ovaj tretman preporučuje jednom do dva puta nedeljno , ja sam ga upražnjavao svaki dan .
Posle osam dana nivo šećera u krvi mi je pao na 4,5 tako da sam prestao uzimati insulin . Da mi je neko pričao da za ovako kratko vreme mogu ovoliko da se oporavim zaista mu ne bih verovao, ali sada mi se vraćaju u misao priče koje sam slušao kao mali da „u prirodi postoji lek za svaku bolest“ . Eto , Bog mi je poslao prijatelja koji je preko “ Geopolitike “ nabavio knjigu dr. Schulza i sada sam započeo novi život bez bolesti .

Knjigu dr. Ričarda Šulcaa “ Lečenje neizlječivih bolesti “ , kao i tinkture prema receptima dr. Šulca, mogu se nabaviti u Srbiji putem telefona : 061/60-15-232 ili 061/166-2577, u Republici Srpskoj: 065-415-765 , u Crnoj gori : 067-663-521 .

Posted on 21/10/2013, in Aktuelnosti and tagged , . Bookmark the permalink. Postavi komentar.

Postavi komentar